Soluții de climatizare

Controlul temperaturii și al umidității este critic pentru a asigura funcționarea optimă a echipamentelor IT.

Oferim soluții complete de climatizare, adaptate nevoilor clienților noștri, pentru diverse aplicații – la nivel de cabinet, in-row, container sau cameră. Partenerii cu care lucrăm pe soluțiile de climatizare sunt furnizori renumiți la nivel internațional: Vertiv, Daikin și Conteg.

De asemenea, asigurăm servicii de proiectare, instalare și mentenanță pentru soluțiile de climatizare pe care le oferim.

Soluțiile noastre

Oferim soluții speciale pentru:
Datacentere sau camere IT
Containere mobile
Climatizare “in-row”
Climatizare la nivel de rack

Promovăm folosirea de soluții cât mai eficiente din punct de vedere energetic, menite să eficientizeze costurile operaționale și să aibă un impact cât mai mic asupra mediului. Un astfel de exemplu este tehnologia “Free Cooling”, care folosește aerul rece din mediul exterior pentru a răci echipamentele, iar tehnologia de recuperare a căldurii folosește aerul cald generat pentru a furniza încălzire sau apă caldă pentru zonele de birouri. 

Departamentul IT al companiei dvs. trebuie să fie încrezător că dispune de o infrastructură IT sigură și stabilă, de aceea, este foarte importantă monitorizarea și raportarea parametrilor în care aceasta funcționează, pentru a putea preveni eventualele incidente neplăcute.