🇷🇴 Companie Romaneasca

Despre noi

De 18 ani, ajutăm oamenii să comunice.

Datacor este o companie 100% românească, cu 18 ani de experiență pe piața de soluții inovatoare de comunicații, securitate și electrice, operând în segmentele office, retail și industrial.Din 2002 până în prezent, compania a crescut continuu, ajungând la o echipă de peste 80 de persoane și o cifră de afaceri de 9 milioane de euro.

18 ani de activitate
Anul acesta, sărbătorim 18 ani de activitate Datacor, timp în care am devenit unul dintre principalii furnizori de soluții de infrastructuri de comunicații și securitate din țară.
8,8 mil. cifră de afaceri
Ne menținem planul de investiții în strategia de dezvoltare pe următorii ani. Investim continuu în dezvoltarea resurselor umane, digitalizarea companiei și în automatizarea proceselor de business.
86 de angajați
Investim continuu în dezvoltarea resurselor umane și facem tot posibilul să ne asigurăm că echipa noastră este una de profesioniști bine pregătiți în acest domeniu.
5 puncte de lucru
Avem prezență în toată țara: Bistrița, unde se află sediul administrativ și logistic, București - sediul secundar și logistic și sediul din Cluj, care funcționează ca punct de prezență și logistic, precum și centre de service la Iași și Timișoara.

Competențe

Căutăm să acumulăm în continuu noi competențe și ne dorim ca personalul nostru să fie instruit și calificat pentru toate activitățile pe care le întreprindem. Participăm la toate trainingurile organizate de către partenerii noștri și investim în certificarea echipei Datacor, deoarece avem convingerea că doar astfel vom putea continua să evoluăm. De-a lungul celor 18 ani de activitate, am acumulat diplome și certificări care garantează calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim. În domeniul securității clădirilor suntem autorizați de IGSU pentru proiectarea, execuția și mentenanța sistemelor de alarmare în caz de incendiu și, de asemenea, autorizați de IGPR pentru sisteme anti-efracție, supraveghere video și sisteme de control acces.

Parteneri

Credem în dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții noștri. Suntem mândri să avem ca parteneri companii consacrate la nivel mondial, cum ar fi Corning Optical Communications, Vertiv sau Honeywell.