Sisteme de securitate

Protecția împotriva unor incidente neprevăzute, cum ar fi incendiile sau efracțiile, este vitală pentru orice companie, deoarece un astfel de eveniment îi poate întrerupe parțial sau total activitatea. 

Echipa Datacor vă poate ajuta cu identificarea și instalarea unui sistem de securitate care să asigure buna funcționare a afacerii dvs. Datacor deține autorizație IGSU pentru sisteme antiincendiu și autorizație IGPR pentru sisteme de supraveghere anti-efracție, supraveghere video și sisteme de control acces. 

De asemenea, suntem parteneri Silver Honeywell, pentru sistemele de control acces, detecție incendiu și CCTV.

Echipa noastră asigură proiectarea, instalarea și mentenanța sistemelor de securitate, în funcție de nevoile clienților noștri.

Sisteme anti-efracție
Scopul sistemelor de antiefracție este protecția obiectivului vizat împotriva pătrunderii de către persoane neautorizate. Centrala de alarmă se poate folosi și pentru a semnaliza inundații, caz în care se vor detecta senzori de umiditate.
Sisteme de control acces
Un sistem de control acces este necesar companiilor sau organizațiilor care urmăresc gestionarea automată a intrării și ieșirii persoanelor din anumite zone în scopul asigurării securității.
Sisteme antiincendiu
Implementarea unui sistem de detecție și alarmare a incendiilor este obligatoriu pentru siguranța clădirilor și a oamenilor care lucrează în ele. Sistemul de detecție și avertizare incendiu se poate integra cu un sistem de stingere incendiu pentru o protecție mai mare.

Soluțiile noastre

Punem accent deosebit pe calitatea produselor folosite și, de aceea, am ales să lucrăm cu producători renumiți din domeniu: Honeywell (ESSSER), Schrack Seconet, Bosch, UTC, Siemens.
Sisteme de supraveghere video
Sisteme de control acces
Detecție incendiu
Detecție efractie
Studiu de Caz
Stables Cluj

Stables este un proiect deosebit pentru noi, deoarece găzduiește și punctul nostru de lucru de la Cluj. In acest proiect am implementat:

Cablare structurată Cat.6A Corning
Rețea wireless Cisco Meraki
Control acces Avigilon
Sistem CCTV
Sistem multimedia si sonorizare
Instalatii electrice: UPS Vertiv
Cătălin Iordănescu

Cătălin Iordănescu

Product Manager Securitate