Datacenter

Datacenter-ele reprezintă punctul central al operațiunilor IT ale unei companii, unde sunt stocate și transmise informații critice. Așadar, importanța securității și stabilității acestora este vitală.

La Datacor, suntem specializați în tehnologii de înaltă performanță pentru datacentere și oferim servicii complete, colaborând cu parteneri de top din domeniu. Avem experiență în implementarea și mentenanța centrelor de date de diferite tipuri si dimensiuni: micro datacenter (data-room), EDGE datacenter și Core datacenter.

Conceptele integrate care optimizează performanța operațională sunt disponibilitatea și sustenabilitatea centrelor de date.

Disponibilitate
Costul pentru downtime al unui datacenter poate fi uriaș pentru o companie, iar pierderile reputaționale, pe măsură. Astfel de incidente pot fi evitate prin implementarea soluțiilor potrivite.
Sustenabilitate
La fiecare nou proiect ne concentrăm pe a oferi soluții cât mai eficiente energetic, deoarece acest lucru înseamnă cheltuieli operaționale reduse pentru client și un impact redus asupra mediului.
Scalabilitate
Volumul de date procesate crește, de obicei, de odată cu compania. Întotdeauna propunem soluții de infrastructură, fie scalabile, astfel eventualele extinderi sa se poata face cat mai usor.

Soluțiile noastre

Oferim soluții la cheie pentru datacentere:
Infrastructură telecom high-density
Alimentare și UPS
Climatizare IT
Cabinete și PDU
Sisteme de securitate: control acces, CCTV, detecție și stingere incendiu
Software de gestiune centralizată a datacenter-ului (DCIM)
Alexandru Dorobanțu

Alexandru Dorobanțu

Certified Data Centre Design Professional
Nicoleta Ion

Nicoleta Ion

Accredited Tier Designer Uptime Institute