Cablare structurată

Accesul la Internet și la telefonie reprezintă o utilitate cel puțin la fel de importantă precum celelalte tradiționale (gaz, curent, apă). De aceea, alegerea unei infrastructuri de telecomunicații stabile, care să garanteze mersul neîntrerupt al fluxului informațional, este esențială.

Pentru a oferi clienților noștri produse și servicii la cele mai înalte standarde, am stabilit parteneriate cu furnizori renumiți la nivel internațional. Partenerul nostru principal pentru pentru comunicații de date este Corning, lider mondial în domeniu, cu care colaborăm din 2002. Datacor este, de asemenea, partener certificat Datwyler și Leoni Kerpen.

Soluțiile noastre

Cablare date-voce
Cablare structurată cupru
Soluții complete fibră optică
Passive Optical LAN
Soluții Wireless
Soluții de comunicații prin căști

Garanție extinsă de 25 de ani

De-a lungul celor 18 ani de experiență, am livrat pentru clienții noștri proiecte foarte diverse de tip: cablare structurată cupru sau fibră optică, rețele WiFi sau sisteme de comunicații date prin căști.

Știm cat de importantă este buna funcționare a infrastructurii de comunicații pentru orice companie, așa că oferim clienților noștri o garanție extinsă de 25 de ani pentru rețelele instalate.

Alexandru Dorobanțu

Alexandru Dorobanțu

Product Manager Cablare Date - Voce