Portofoliu

Centru R&D Amazon Iași

Am livrat și am pus în funcțiune la sediul Amazon Iași un sistem UPS Vertiv APM 180 + 30kVA, cu 5 cabinete de baterii. Vertiv APM este un UPS modular, cu o eficiență sporită, care oferă opțiuni foarte bune de scalare.

Decathlon Brăila

Am contribuit la deschiderea primului magazin Decathlon din Brăila, cu o suprafață de 2313 metri pătrați.

Sistemele instalate de noi la acest proiect:

  1. Soluție cablare structurată date-voce;
  2. Soluție comunicații prin căști Vocovo;
  3. Sistem sonorizare;
  4. Sistem control acces;
  5. Sistem antiefracție

Stables Cluj

Stables este un proiect deosebit pentru noi, deoarece găzduiește și punctul nostru de lucru de la Cluj. Reprezintă un nou concept de serviced office, un spațiu de coworking cu o suprafață totală de aproximativ 1000 mp. Stables face parte din proiectul de anvergură Record Park și care, împreună cu The Office, formează cel mai mare hub de business din Cluj-Napoca. Partea de comunicații date într-un spațiu de coworking este esențială, așa că am instalat soluții de înaltă calitate: Corning Cat.6A pentru cablarea structurată și Cisco Meraki pentru rețeaua wireless. S-a dorit un sistem de control acces care să fie ușor configurabil și să garanteze o securitate maximă a spațiilor de lucru. Am propus și instalat un sistem de control de la Avigilon. În același proiect am instalat și sistemul de supraveghere video.

Magazin bricolaj Dedeman Bistrița

Sisteme instalate:

  1. Cablare structurata;
  2. Supraveghere video;
  3. Detecție incendiu;
  4. Control acces

Proiect rezidențial Cortina Academy

Cortina Academy este un ansamblu rezidențial premium, de nouă etaje, cu 295 de apartamente, localizat în zona Cotroceni. Am implementat în cadrul acestui proiect sistemul de detecție incendiu, cu peste 600 de detectori de fum si monoxid de carbon și sistemul de supraveghere video, constând în 80 de camere dome sau bullet.