Portofoliu

Centru R&D Amazon Iași

Am livrat și am pus în funcțiune la sediul Amazon Iași un sistem UPS Vertiv APM 180 + 30kVA, cu 5 cabinete de baterii. Vertiv APM este un UPS modular, cu o eficiență sporită, care oferă opțiuni foarte bune de scalare.

Decathlon Brăila

Am contribuit la deschiderea primului magazin Decathlon din Brăila, cu o suprafață de 2313 metri pătrați.

Sistemele instalate de noi la acest proiect:

 1. Soluție cablare structurată date-voce;
 2. Soluție comunicații prin căști Vocovo;
 3. Sistem sonorizare;
 4. Sistem control acces;
 5. Sistem antiefracție

Stables Cluj

Stables este un proiect deosebit pentru noi, deoarece găzduiește și punctul nostru de lucru de la Cluj. Reprezintă un nou concept de serviced office, un spațiu de coworking cu o suprafață totală de aproximativ 1000 mp. Stables face parte din proiectul de anvergură Record Park și care, împreună cu The Office, formează cel mai mare hub de business din Cluj-Napoca. Partea de comunicații date într-un spațiu de coworking este esențială, așa că am instalat soluții de înaltă calitate: Corning Cat.6A pentru cablarea structurată și Cisco Meraki pentru rețeaua wireless. S-a dorit un sistem de control acces care să fie ușor configurabil și să garanteze o securitate maximă a spațiilor de lucru. Am propus și instalat un sistem de control de la Avigilon. În același proiect am instalat și sistemul de supraveghere video.

Magazin bricolaj Dedeman Bistrița

Sisteme instalate:

 1. Cablare structurata;
 2. Supraveghere video;
 3. Detecție incendiu;
 4. Control acces

Proiect rezidențial Cortina Academy

Cortina Academy este un ansamblu rezidențial premium, de nouă etaje, cu 295 de apartamente, localizat în zona Cotroceni. Am implementat în cadrul acestui proiect sistemul de detecție incendiu, cu peste 600 de detectori de fum si monoxid de carbon și sistemul de supraveghere video, constând în 80 de camere dome sau bullet.

EA Games

In acest proiect am realizat o cablare structurata cu peste 100 km de cablu Cat. 6A si peste 2000 de porturi Cat.6A distribuite in 20 de cabinete de retea.

De asemenea am livrat si instalatiile electrice (cu 300 de priza Bachmann) si solutiile de climatizare, unde s-au ales unitati Daikin Skyair, cu o capacitate de racire insumata 100kW.

Ubisoft

Ubisoft este o companie multinationala, din industria de gaming, prezenta in Romania inca din 1992. In anul 2021 au decis deschiderea unui nou sediu, in cladirea J8 Office Park, pe o suprafata de 30.000 mp.
Noi, Datacor, am implementat proiectul de cablare structurata si datacenter, realizand astfel probabil cel mai mare proiect de cablare structurata din Romania in 2021. Pentru cablarea structurata am propus solutiile Corning, cu cablu S/FTP Cat.7 si conectica din Cat. 6A. Cablarea verticala s-a facut cu trunchiuri de fibra optica preconectorizate EDGE

 •  500 km of Cat.7 cable
 • 24.000 Cat.6A connectors
 • 2500 m of cable ducts
 • 200kW cooling capacity
 • 200kVA UPS capacity
 • 14 small datarooms

Wintercom

Wintercom este o companie din Bistrita, infiintata in 2005. Wintercom a decis sa investeasca intr-o centrala fotovoltaica la sol, cu o putere instalata de 320 kW. Centrala fotovoltaica a fost instalata la sol, clientul avand un teren disponibil in imediata proximitate a halelor de productie. Panourile instalate sunt CSUN de 450kWp, iar invertoarele sunt Huawei. Puterea totala instalata este de 320,4 kWp, iar suprafata ocupata este de 1500 mp.

TSK Bistrita

TSK Testsystems este o companie din Bistrita, care face parte din grupul international Komax. Din dorinta de a eficientiza costurile cu energia electrica si orientarea spre protectia mediului, cliantul a decis sa investeasca intr-o centrala fotovoltaica.

Noi, Datacor, am propus un sistem cu o putere instalata de 34 kWp, care, la tarifele actuale de energie, se amortizeaza in 5 ani.

Decathlon Ploiesti

Centrala fotovoltaica a fost instalata pe acoperisul magazinului, cele 222 de panouri ocupand aproximativ 490 mp. Structura aleasa a fost est-vest, iar montajul ei s-a facut prin lipirea de membrana. Astfel am eliminat greutatea de balast.

Panourile instalate sunt AUSTA de 450 kWp, iar invertoarele sunt Huawei. Structura lipita este Avasco.

Sistemul va produce 247 MWh pe an, iar amortizarea investitiei este estimata la 4 ani.