­čçĚ­čç┤ Companie Romaneasca

Responsabil SSM Bucuresti

Vrei sa faci parte din echipa Datacor?

Datacor este o companie 100% rom├óneasc─â, cu 20 ani de experien╚Ť─â pe pia╚Ťa de solu╚Ťii inovatoare de comunica╚Ťii, securitate ╚Öi electrice, oper├ónd ├«n segmentele office, retail ╚Öi industrial. Din 2002 p├ón─â ├«n prezent, compania a crescut continuu, ajung├ónd la o echip─â de peste 100 de persoane.

C─âut─âm Responsabil SSM/PSI/Mediu care s─â aib─â:
 • studii superioare ├«n domeniile fundamentale: ┼čtiin┼úe inginere┼čti, ┼čtiin┼úe agricole ┼či silvice, cu diplom─â de licen┼ú─â sau echivalent─â a ciclului I de studii universitare, studii universitare de licen┼ú─â, ori a studiilor universitare de lung─â durat─â sau absolvirea cu diplom─â de absolvire a studiilor universitare de scurt─â durat─â;
 • dorin╚Ťa de a-╚Öi dezvolta o carier─â ├«n domeniul SSM, sau de schimbare de carier─â;

 • experien┼ú─â ├«n domeniul SSM ÔÇô constituie un avantaj;

 • curs ├«n domeniul SSM de 80 de ore sau 180 de ore ÔÇô constitue un avantaj;

 • capacitate de lucru cu termene limit─â;

 • spirit de echip─â dezvoltat;

 • persoan─â riguroas─â, ordonat─â, cu ini╚Ťiativ─â;

 • posesor permis de conducere, categoria B – constituie un avantaj.
Ce face Responsabilul SSM/PSI/Mediu la noi?
 • ├«ntocme╚Öte fi╚Öele individuale de instruire la angajare ╚Öi face instructajul introductiv general noilor angaja╚Ťi;
 • face verific─âri programate ╚Öi neprogramate ale respect─ârii normelor de ssm, ap─ârare ├«mpotriva incendiilor, protec╚Ťia mediului;

 • asigur─â ├«nsu╚Öirea ╚Öi respectarea de c─âtre tot personalul a prevederilor reglement─ârilor aplicabile ├«n activit─â╚Ťile desfa╚Öurate;

 • ├«ntocme╚Öte la termenele stabilite, inform─ârile, rapoartele, declara╚Ťiile ╚Öi situa╚Ťiile cerute de conducerea societa╚Ťii ╚Öi de institu╚Ťiile abilitate ├«n legatur─â cu desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťilor specifice;

 • se ocup─â de raport─ârile prev─âzute de lege c─âtre/pentru Fondul de Mediu (ambalaje si de╚Öeuri de echipamente electrice ╚Öi electronice);

 • men┼úine o conduit─â profesionist─â pe toata durata timpului zilnic de munc─â.

Iti oferim:
 • pachet salarial atractiv, corelat cu performan┼úa;

 • posibilitatea specializ─ârii in domeniile : SSM, PSI ╚Öi Mediu, prin participarea la cursuri de acreditare al c─âror cost s─â fie suportat de DATACOR;

 • mediu de lucru pl─âcut;

 • posibilitatea unei cariere in cadrul unei companii dinamice.

Descrierea pozitiei:

Se subordoneaza Managerului Serviciului intern SSM

Locatie : Bucuresti

Program lucru : Full time

Descrierea companiei

Compania este prezent─â ├«n trei ora╚Öe din Rom├ónia: Bistri╚Ťa, unde avem sediul administrativ ╚Öi logistic, Bucure╚Öti – sediul secundar ╚Öi logistic ╚Öi sediul din Cluj care func╚Ťioneaz─â ca punct de prezen╚Ť─â ╚Öi logistic.

├Äntreaga activitate Datacor are la baz─â un set de valori care ne ajut─â s─â construim parteneriate de succes ╚Öi de lung─â durat─â cu clien╚Ťii no╚Ötri.

In echipa suntem mai puternici – Suntem cei mai puternici atunci c├ónd lucr─âm ├«mpreun─â ca o echip─â unit─â.

Ne plac provocarile – Misiunea noastr─â ne cere s─â facem lucruri care nu au fost f─âcute ├«nainte. Asta ne aduce bucurie ╚Öi ne reaminte╚Öte de ce ne place meseria asta.

Facem lucrurile asa cum trebuie ÔÇô Etica ne-a ghidat de-a lungul timpului ╚Öi de aceea suntem cunoscu╚Ťi ├«n pia╚Ť─â pentru calitatea solu╚Ťiilor ╚Öi a serviciilor noastre.

Dorim sa invatam in continuu ÔÇô Am investit ├«ntotdeauna ├«n educa╚Ťie ╚Öi tehnologie din dorin╚Ťa de a fi lideri ╚Öi nu urm─âritori ├«n domeniile ├«n care activ─âm.

Ne adaptam la nevoile clientului – Empatiz─âm cu clien╚Ťii no╚Ötri, pentru a le ├«ntelege provoc─ârile prin care trec, livr├óndu-le solu╚Ťiile de care au nevoie.

20 ani de activitate
Anul acesta, s─ârb─âtorim 18 ani de activitate Datacor, timp ├«n care am devenit unul dintre principalii furnizori de solu╚Ťii de infrastructuri de comunica╚Ťii ╚Öi securitate din ╚Ťar─â.
9 mil. cifr─â de afaceri
Ne men╚Ťinem planul de investi╚Ťii ├«n strategia de dezvoltare pe urm─âtorii ani. Investim continuu ├«n dezvoltarea resurselor umane, digitalizarea companiei ╚Öi ├«n automatizarea proceselor de business.
110 de angaja╚Ťi
Investim continuu ├«n dezvoltarea resurselor umane ╚Öi facem tot posibilul s─â ne asigur─âm c─â echipa noastr─â este una de profesioni╚Öti bine preg─âti╚Ťi ├«n acest domeniu.
5 puncte de lucru
Avem prezen╚Ť─â ├«n toat─â ╚Ťara: Bistri╚Ťa, unde se afl─â sediul administrativ ╚Öi logistic, Bucure╚Öti - sediul secundar ╚Öi logistic ╚Öi sediul din Cluj, care func╚Ťioneaz─â ca punct de prezen╚Ť─â ╚Öi logistic, precum ╚Öi centre de service la Ia╚Öi ╚Öi Timi╚Öoara.