­čçĚ­čç┤ Companie Romaneasca

National Sales Agent

Vrei sa faci parte din echipa Datacor?

Datacor este o companie 100% romaneasca, cu 21 ani de experienta pe piata de solutii inovatoare de comunicatii, securitate si electrice, operand in segmentele office, retail si industrial. Incepand cu anul 2022, ne-am extins si pe segmentul ÔÇťGreen energyÔÇŁ implementand si proiecte cu sisteme fotovoltaice solare. Din 2002 pana in prezent, compania a crescut continuu, ajungand la o echipa de peste 120 de persoane.

Esti pasionat de vanzari?

Iti place sa construiesti o relatie de lunga durata alaturi de clientul tau si sa descoperiti impreuna cum il poti ajuta cu afacerea lui? Esti dedicat si integru in tot ceea ce faci? Iti place sa investesti timp in dezvoltarea ta?

Daca ai raspuns DA, atunci esti persoana pe care ne-o dorim in echipa!

Compania care are nevoie de tine este una din cele mai dinamice si mai inovative din domeniul solu╚Ťiilor inovatoare de comunica╚Ťii, sisteme de ecuritate, electrice si energie verde. Este o companie vie, in continua dezvoltare, care isi ajuta clientii sa creasca odata cu ea.

Datacor Connectivity&Distribution este divizia Datacor, care adreseaza nevoia companiilor IT&C cu echipamente pasive in infrastructurile de comunicatii de date si accesorii de fibra optica de la producatori consacrati precum si produse in fabrica noastra din Bistrita.

Vino sa ne cunoastem daca:
  • Esti localizat in Bistrita-Nasaud;
  • Ai minim 3 ani experienta in vanzari directe B2B;
  • Iti place sa fii parte dintr-o echipa.
  • Iti place sa inveti continuu, sa devii mai bun in ceea ce faci
  • Esti o persoana proactiva.
  • Iti place sa vorbesti cu oamenii.
  • Ai permis de conducere.
  • Iti place sa vizitezi clientii pentru a construi relatii personalizate.
  • Ai abilitati de ultilizare ERP/CRM.

Locatie: Bistrita
Program lucru: Full time

In plus, daca ai un networking foarte bun in segmentul IT&C si al antreprenorilor de instalatii electrice, esti cu adevarat persoana ideala pe care o cautam.

Trimite-ne CV-ul tau la adresa de email aurel.dosan@datacor.ro pana la data de 25.05.2023 pentru a stabili un interviu.

Descrierea companiei

Compania este prezenta in trei orase din Romania: Bistrita, unde avem sediul administrativ si logistic, Bucuresti – sediul secundar si logistic si sediul din Cluj care functioneaza ca punct de prezenta si logistic.

Intreaga activitate Datacor are la baza un set de valori care ne ajuta sa construim parteneriate de succes si de lunga durata cu clientii nostri.

In echipa suntem mai puternici – Suntem cei mai puternici atunci cand lucram impreuna ca o echipa unita.

Ne plac provocarile – Misiunea noastra ne cere sa facem lucruri care nu au fost facute inainte. Asta ne aduce bucurie si ne reaminteste de ce ne place meseria asta.

Facem lucrurile asa cum trebuie ÔÇô Etica ne-a ghidat de-a lungul timpului si de aceea suntem cunoscuti in piata pentru calitatea solutiilor si a serviciilor noastre.

Dorim sa invatam in continuu ÔÇô Am investit intotdeauna in educatie si tehnologie din dorinta de a fi lideri si nu urmaritori in domeniile in care activam.

Ne adaptam la nevoile clientului – Empatizam cu clientii nostri, pentru a le intelege provocarile prin care trec, livrandu-le solutiile de care au nevoie.

21 ani de activitate
Anul acesta, s─ârb─âtorim 18 ani de activitate Datacor, timp ├«n care am devenit unul dintre principalii furnizori de solu╚Ťii de infrastructuri de comunica╚Ťii ╚Öi securitate din ╚Ťar─â.
10 mil. cifr─â de afaceri
Ne men╚Ťinem planul de investi╚Ťii ├«n strategia de dezvoltare pe urm─âtorii ani. Investim continuu ├«n dezvoltarea resurselor umane, digitalizarea companiei ╚Öi ├«n automatizarea proceselor de business.
120 de angaja╚Ťi
Investim continuu ├«n dezvoltarea resurselor umane ╚Öi facem tot posibilul s─â ne asigur─âm c─â echipa noastr─â este una de profesioni╚Öti bine preg─âti╚Ťi ├«n acest domeniu.
5 puncte de lucru
Avem prezen╚Ť─â ├«n toat─â ╚Ťara: Bistri╚Ťa, unde se afl─â sediul administrativ ╚Öi logistic, Bucure╚Öti - sediul secundar ╚Öi logistic ╚Öi sediul din Cluj, care func╚Ťioneaz─â ca punct de prezen╚Ť─â ╚Öi logistic, precum ╚Öi centre de service la Ia╚Öi ╚Öi Timi╚Öoara.