­čçĚ­čç┤ Companie Romaneasca

Inginer Instalatii Electrice

Vrei sa faci parte din echipa Datacor?

Datacor este o companie 100% rom├óneasc─â, cu 20 ani de experien╚Ť─â pe pia╚Ťa de solu╚Ťii inovatoare de comunica╚Ťii, securitate ╚Öi electrice, oper├ónd ├«n segmentele office, retail ╚Öi industrial. Din 2002 p├ón─â ├«n prezent, compania a crescut continuu, ajung├ónd la o echip─â de peste 100 de persoane.

C─âut─âm Inginer Instalatii Electrice care s─â aib─â:
 • studii superioare, de preferin╚Ť─â ├«n inginerie, cu o bun─â ├«n╚Ťelegere a produselor ╚Öi solu╚Ťiilor tehnice;
 • Autoriza╚Ťie ANRE IIA, IIB;
 • Permis de conducere: categoria B (optional)
Responsabilitati cheie:
 • Coordoneaza dezvoltarea solutiilor tehnice pentru beneficiarii companiei;
 • Ofera asistenta in vanzare departamentului Comercial, elaboreaza materialele tehnice ale proiectelor propuse si participa la intalniri cu clientii companiei in scopul expunerii solutiilor tehnice propuse;
 • Ofera suport post-sales catre departamentul Implementare Service prin solutiii care sa intruneasca parametrii tehnici ai beneficiarului;
 • Monitorizeaz─â si coordoneaz─â montarea instala╚Ťiilor de electroalimentare ┼či realizeaz─â punerea lor ├«n func╚Ťiune;
 • Executa verificari asupra instalatiilor electrice vizual, auditiv sau cu ajutorul aparatelor de masura, prin proceduri adecvate;
 • Concepe / realizeaz─â schemele si necesarul de materiale in vederea realiz─ârii unor solu╚Ťii de electroalimentare complexe;
 • Realizeaz─â planul de mentenan╚Ťa in conformitate cu specifica╚Ťiile tehnice si legisla╚Ťia in vigoare, programeaz─â lucr─ârile de revizie, repara╚Ťie (├«mpreuna cu departamentul de suport si mentenan╚Ťa) ┼či preg─âte╚Öte documenta╚Ťia necesar─â pentru realizarea acestora;
 • Asigura prestarea serviciilor de mentenanta pentru instalatii electrice de iluminat, prize, electroalimentare ale clientului si efectueaza operatiile de termoviziune la echipamentele si instalatiile electrice

 

Se subordoneaza CTO (Manager Tehnic)

Locatie : Bucuresti

Program lucru : Full time

Iti oferim:
 • Pachet salarial fix (INTERVAL SALARIAL ÔÇô 6.500-7.000 lei), bonusuri corelate cu rezultatele;

 • Diurna in cazul deplasarilor;

 • Autoturism, laptop, telefon

 • Posibilitatea dezvoltarii unei cariere in cadrul unei companii dinamice;

 • Posibilitatea de a participa la cursuri sau programe de pregatire profesional─â.

Descrierea companiei

Compania este prezent─â ├«n trei ora╚Öe din Rom├ónia: Bistri╚Ťa, unde avem sediul administrativ ╚Öi logistic, Bucure╚Öti – sediul secundar ╚Öi logistic ╚Öi sediul din Cluj care func╚Ťioneaz─â ca punct de prezen╚Ť─â ╚Öi logistic.

├Äntreaga activitate Datacor are la baz─â un set de valori care ne ajut─â s─â construim parteneriate de succes ╚Öi de lung─â durat─â cu clien╚Ťii no╚Ötri.

In echipa suntem mai puternici – Suntem cei mai puternici atunci c├ónd lucr─âm ├«mpreun─â ca o echip─â unit─â.

Ne plac provocarile – Misiunea noastr─â ne cere s─â facem lucruri care nu au fost f─âcute ├«nainte. Asta ne aduce bucurie ╚Öi ne reaminte╚Öte de ce ne place meseria asta.

Facem lucrurile asa cum trebuie ÔÇô Etica ne-a ghidat de-a lungul timpului ╚Öi de aceea suntem cunoscu╚Ťi ├«n pia╚Ť─â pentru calitatea solu╚Ťiilor ╚Öi a serviciilor noastre.

Dorim sa invatam in continuu ÔÇô Am investit ├«ntotdeauna ├«n educa╚Ťie ╚Öi tehnologie din dorin╚Ťa de a fi lideri ╚Öi nu urm─âritori ├«n domeniile ├«n care activ─âm.

Ne adaptam la nevoile clientului – Empatiz─âm cu clien╚Ťii no╚Ötri, pentru a le ├«ntelege provoc─ârile prin care trec, livr├óndu-le solu╚Ťiile de care au nevoie.

18 ani de activitate
Anul acesta, s─ârb─âtorim 18 ani de activitate Datacor, timp ├«n care am devenit unul dintre principalii furnizori de solu╚Ťii de infrastructuri de comunica╚Ťii ╚Öi securitate din ╚Ťar─â.
8,8 mil. cifr─â de afaceri
Ne men╚Ťinem planul de investi╚Ťii ├«n strategia de dezvoltare pe urm─âtorii ani. Investim continuu ├«n dezvoltarea resurselor umane, digitalizarea companiei ╚Öi ├«n automatizarea proceselor de business.
86 de angaja╚Ťi
Investim continuu ├«n dezvoltarea resurselor umane ╚Öi facem tot posibilul s─â ne asigur─âm c─â echipa noastr─â este una de profesioni╚Öti bine preg─âti╚Ťi ├«n acest domeniu.
5 puncte de lucru
Avem prezen╚Ť─â ├«n toat─â ╚Ťara: Bistri╚Ťa, unde se afl─â sediul administrativ ╚Öi logistic, Bucure╚Öti - sediul secundar ╚Öi logistic ╚Öi sediul din Cluj, care func╚Ťioneaz─â ca punct de prezen╚Ť─â ╚Öi logistic, precum ╚Öi centre de service la Ia╚Öi ╚Öi Timi╚Öoara.