Telegartner

Telegartner Karl Gartner GmbH este un furnizor international de solutii profesionale de conectica. Liniile de produse pe care Telegartner le produce includ conectori coaxiali, solutii de conectica pentru mediile industriale, solutii pentru retelele telecom.

Linia de produse DataVoice Office reprezinta o solutie completa pentru retelele de telecomunicatii de fibra optica si cupru: cabluri de cupru si fibra optica, patchpanele, prize de date, patchcorduri, componente ISDN, cutii de perete. Telegartner are in portofoliu atat solutii modulare, cat si integrate de conectica.

Solutiile speciale de conectica pentru mediile industriale sunt o parte importanta a gamei de produse Telegartner. Echipamentele folosite in aceste medii suporta conditii mai grele de operare decat cele din mediile de birouri: praf, umiditate mare, factori mecanici, temperaturi extreme, substante corozive si interferente electromagnetice crescute. Produsele Telegartner sunt special construite pentru a functiona perfect chiar si in aceste conditii.