Solutii complete datacenter

Datacenter-ele reprezintă punctul central al operațiunilor IT ale unei companii, unde sunt stocate și transmise informații critice. Așadar, importanța securitățiiși stabilității acestora este vitală. La Datacor, suntem specializați în tehnologii de înaltă performanță pentru datacenter-e și oferim servicii complete, colaborând cu parteneri de top din domeniu:

  • Infrastructură de comunicații – Corning
  • Instalații electrice și UPS - Vertiv
  • Soluții de răcire – Vertiv, Conteg
  • Cabinete și Aisle containments – Vertiv, Conteg
  • Soluții de management al cablurilor - Conteg
  • Soluții sofware de monitorizare a datacenter-ului DCIM - Vertiv, Conteg

În designul datacenter-elor prioritizăm disponibilitatea ridicată (alegerea unor soluții de calitate si tehnologii redundante), scalabilitatea (sisteme modulare, ușor de modificat și adaptat ulterior), eficiența energetică, rapiditatea în instalare și flexibilitatea.

    Calitatea serviciilor noastre noastre este garantată de certificarea CNET CDCD pentru proiectarea datacenter-elor. Pentru că știm că spațiul în datacenter este foarte valoros, oferim soluții de telecomuni cații de mare densitate (până la 1536 de fibre optice în 4U) și UPS-uri cu amprentă redusă la sol. Ca platformă de comunicații implementăm soluția EDGE8* a producătorului Corning Opti cal Communications, premiată ani la rând ca fiind cea mai bună soluție datacenter din industrie.

    *EDGE a fost prima soluție de fibră optică preconectorizată, special concepută pentru aplicații datacenter. De atunci soluția a fost constant îmbunătățită, oferind o densitate mai mare

Servicii IT

Cablare Date - Voce

Securitate

Digital Signage

Instalatii Electrice