Cablare Date - Voce


Accesul la Internet si telefonie a devenit o utilitate la fel de importanta ca si celelalte traditionale (gaz, curent, apa). De aceea este esentiala alegerea unei infrastructuri de telecomunicatii stabila care sa garanteze neintreruperea fluxului informational.

Datacor implementeaza solutii de cablare structurata date-voce pentru a satisface nevoia pentru o infrastructura pe care sistemul de comunicatii al companiei sa se poata baza. Retelele realizate sunt conforme cu standardele de cablare ISO/IEC 11801, ANSI/TIA/EIA - 568). In functie de necesitatile clientului putem implementa solutii Cat.5, Cat.6 sau Cat.7.

Fiind un instalator autorizat Corning EWP (Extended Warranty Partner), putem oferi o garantie extinsa de 25 de ani pentru retelele structurate realizate.

Clientii nostri beneficiaza de tot sprijinul din partea echipei noastre tehnice, inca de la faza de proiectare a cablarii structurate. Personalul tehnic poate ajuta in alegerea solutiei optime pentru cerintele de comunicare ale clientului. Managerul de proiect responsabil se va asigura ca proiectul de cablare structurata se va realiza in timpul stabilit. La finalizarea cablarii se va preda lucrarea impreuna cu testele si planurile retelei.

Servicii IT

Cablare Date - Voce

Securitate

Digital Signage

Instalatii Electrice