Servicii

Servicii IT

In mediul de afaceri de astazi o cadere a infrastructurii IT inseamna o intrerupere a activitatii. Intelegem acest lucru si de aceea punem accentul pe disponibilitatea si rapiditatea echipelor noastre de interventie.

Mai multe detalii

Cablare Date - Voce

Datacor implementeaza solutii de cablare structurata date-voce pentru a satisface nevoia pentru o infrastructura pe care sistemul de comunicatii al companiei sa se poata baza.

Mai multe detalii

Securitate

Este foarte important pentru o companie sa fie protejata impotriva unor evenimente neprevazute cum ar fi incendiile sau efractiile, deoarece un astfel de eveniment ii poate intrerupe partial sau total activitatea...

Mai multe detalii

Digital Signage

Statul la coada este una dintre cele mai comune surse de nemultumire si frustrare in magazine, spitale, banci sau institutii guvernamentale si o abordare structurata a acestor cozi este asteptata de un numar mare de clienti si cetateni.

Mai multe detalii

Instalatii Electrice

Vestibulum molestie leo libero, vel tempus sapien aliquam eget. Donec efficitur ultrices lacus id tempor. In hac habitasse platea dictumst. In sollicitudin augue ut elementum laoreet.

Mai multe detalii