Ruckus Wireless

Ruckus Wireless, Inc. (NYSE: RKUS) este un furnizor global de produse Wi-Fi este unul din liderii de pe piata mondiala pentru infrastructura de Internet mobil si sisteme LAN wireless.

Infiintata in iunie 2004, Ruckus este una dintre cele mai dinamice companii de tehnologie wireless din lume, bucurandu-se de o crestere rapida a veniturilor. Din 2009 pâna în 2014, a realizat Ruckus o rata de crestere anuala compusa de 49%. Ruckus a realizat venituri la nivel mondial de 327 milioane $ în 2014, în crestere cu aproximativ 24% fata de anul precedent de la 2013. Ruckus este clasat pe locul trei in functie de veniturile obtinute pe piata Enterprise Wi-Fi.

Tehnologii brevetate integrate în produse Ruckus inteligent Wi-Fi permite fiabilitate fara precedent, gama, de viteza si scara de la Wi-Fi. Aceste tehnologii se concentreze în mod unic si conduce semnalele Wi-Fi de alegerea celor mai bune cai performante si canale - adaptarea la schimbarile de mediu si atenuarea interferentelor, obstacole si obstacole care degradeaza performanta Wi-Fi.

O afacere extrem de diversificata la nivel mondial care opereaza în aproximativ 40 de tari, Ruckus este recunoscut pentru excelenta in inovatie, castigand mai mult de 50 de premii in domeniul wireless pentru performanta produselor si succesul companiei. Ruckus se poate lauda cu care au cea mai mare implementare Wi-Fi din lume, în India prin Tikona Digital Systems, care a instalat mai mult de 40.000 de noduri in peste 25 de orase pentru a oferi acces wireless pentru sute de mii de abonati. Si în Japonia, KDDI, foloseste Ruckus pentru a construi o retea de date mobile cu peste 120.000 de locatii Wi-Fi.