Honeywell

Companie din topul Fortune 100, cu vânzări de aproximativ 40 de miliarde USD in 2015, Honeywell creează soluții inovative care îmbunătățesc viața oamenilor in diferite moduri: generând energie „verde” si folosind-o mai eficient, crescând siguranța si securitatea, înlesnind modul prin care oamenii comunică si colaborează. Honeywell este o companie globală, cu prezență in peste 70 de țări.

Noi, Datacor, suntem parteneri Honeywell Life Safety Romania, astfel putem oferi sisteme de detectare şi alarmă la incendiu, sisteme electroacustice pentru alarmare vocală şi adresare publică, sisteme de control acces.

De mai bine de 40 de ani, competenţa, inovaţia şi orientarea către cerinţele pieţii şi ale clientului definesc dezvoltarea plină de succes a mărcii de produse ESSER by Honeywell.

Oferim soluţii de vârf şi care îndeplinesc cele mai ridicate standarde în domeniul protecţiei împotriva incendiilor, Având design modular şi capabile să îndeplinească cerinţe ridicate de protecţie ale unor clădiri şi sisteme, produsele ESSER by Honeywell reprezintă alegerea optimă în cazul unor instalări cu nivel tehnologic şi calitativ ridicat.ESSER by Honeywell înseamnă profesionalism şi calitate în domeniul sistemelor de alarmă la incendiu şi al sistemelor inteligente de management al situaţiilor de pericol.