Datwyler

Datwyler Cabling Solutions face parte din Datwyler Group, o companie cu aproximativ 5000 de angajati la nivel mondial si vanzari de 1000 milioane de euro. Datwyler este un producator de top de solutii pentru telecomunicatii, cabluri electrice si de siguranta la incendiu, cu experienta de aproape 100 de ani in productia de cabluri.

Solutiile modulare de telecomunicatii sunt potivite oricaror tipuri de retele, de la proiecte rezidentiale la cablare pentru birouri, de la solutii industriale la retele carrier de telecomunicatii:

  • solutii ecranate si neecranate (de la Categoria 3 la Categoria 7A)
  • solutii inovative de fibra optica, singlemode sau multimode, pentru aplicatii indoor sau outdoor
  • solutie software de management al retelelor

Pentru utilizatori finali Datwyler ofera un pachet complet, pe langa produsele din gama puteti beneficia de o retea la nivel global de instalatori autorizati care va pot da o garantie extinsa pentru solutiile implementate. Pentru instalatori se pot organiza programe de training si certificare care pot aduce un avantaj competitiv important.

Noi, Datacor, va putem oferi suport tehnic pentru gasirea celor mai bune solutii, propuneri comerciale atractive, iar in stocul nostru veti gasi cele mai uzuale produse ale gamei Datwyler.