Corning

CORNING Inc. este o companie multinationala, fondata in 1851 in SUA, care are aproximativ 25.000 de angajati in toata lumea. Incepand cu realizarea sticlei pentru becul Edison, continuand cu inventarea fibrei optice cu atenuare mica, Corning a influentat pozitiv, prin produsele dezvoltate, modul in care traim.

Valorile care au dus CORNING CABLE SYSTEMS in topul producatorilor de echipamente pasive de telecomunicatii sunt Calitatea, atat a produselor, cat si a serviciilor, si Inovatia. Ca dovada a importantei Inovatiei in cultura companiei Corning este directionarea a 10% din vanzari catre Departamentul Research & Development. Cu o activitate de pionierat remarcabila in cercetare, productie si servicii, CORNING, cel mai mare producator mondial de fibra optica , ofera prin intermediul DATACOR produse de top, care va pot schimba modul de viata in mai bine.

Prin gama completa de produse LANscape, CORNING acopera nevoile retelelor de tip-cabluri cu fibra optica single mode si accesorii, dar si al retelelor locale cabluri cu fibra optica singlemode si multimode, cabluri de CU ecranate, conectica pentru fibra optica si cupru, hardware, accesorii. Pe langa aceste produse, LANscape inseamna si servicii de calitate oferite inainte si dupa livrarea produselor.

Solutia Corning LANscape reprezinta un set de produse de fibra optica si cupru integrate, servicii si suport pentru a asigura implementarea cu succes a unei retele care va servi ca o infrastructura stabila de telecomunicatii pentru viitor.

Corning Optical Communications a dezvoltat solutii speciale pentru aplicatii speciale: retele locale LAN, SAN (Storage Area Networks), Data Center, industriale, DSL si Carrier.