Cladire Istorica Bistrita


Suntem mandri de ultimul proiect implementat (sistemul de detectie si alarmare incendiu pentru cladirea istorica de pe strada Al. Odobescu Nr. 11, Bistrita) din doua motive: primul pentru ca este o cladire reprezentativa a orasului si al doilea pentru ca este primul sistem de detectie incendiu wireless avizat IGSU in judetul Bistrita-Nasaud.

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a renovat cladirea istorica de pe str. Al. Odobescu, urmand ca destinatia acesteia sa fie de centru polivalent de cultura. Am implementat la acest obiectiv un sistem de detectie incendiu Esser, care include atat detectori wireless, cat si cu fir. Astfel, din totalul de 70 de detectori, 45 sunt wireless. Centrala de detectie si alarmareincendiu instalata este Esser IQ8 Control C. Am mai folosit 3 transpondere radio pentru a acoperi cei 45 de detectori wireless folositi.

Suntem foarte multumiti de flexibilitatea si siguranta in functionare a sistemului Esser IQ8 si suntem convinsi ca am implementat o solutie care va oferi siguranta atat de necesara, avand in vedere destinatia obiectivului.