Show all

Cablare structurata

Pur și simplu daca ne gandim la cablarea sistemelor de comunicatii ele sunt numite siteme de cablare structurata. Sisteme de comunicare in construcțiie comerciale și rezidențiale sunt planificate și organizate pentru a sprijini diferite sisiteme de comunicații și aplicații ale utilizatorilor , toate sunt concepute pentru a sprijini cel puțin 10 ani acesta ar fii ciclu de viață.

„, inclusiv: sisteme de telefonie, LAN de calculatoare, sisteme video, sisteme de imagistica si mai mult. Sistem de cablare structurata este numită și „ premises distribution system”.

 

Sprijinirea sistemelor ajunse in momente critice și posibilitatea adapata si eficientiza rapid la tehnologii emergente sunt funcții critice ale unei infrastructuri de rețea IT bine construite. Iar coloana vertebrală a acestei infrastructuri este un sistem robust și adaptabil de cablare structurata.
Sistemul de cablare structurata este bazat pe subsisteme modulare care sunt independente încă si lucrează împreună pentru a crea un sistem complet de cablare a clădirii.

Fiecare subsistem este proiectat și instalat independent de alte subsisteme. Apoi, toate sistemele de cablare structurata sunt interconectate ca să lucreze împreună ca un sistem unic .Acest concept permite creșterea și flexibilitate iar modificările la un subsistem nu afectează alte sisteme.

Cablare structurata

cablare structurata

Specializata in date voce precum și cablare fibră optică și rollouts LAN fără fir bazat pe wireless , de înaltă calitate, bazate pe standarde de cablare și componente ale infrastructurii de rețea. Fie implementarea sau modernizarea unui LAN sau WLAN , sau trecerea la o noua tehnologie, având un sistem de cablare rețea, care este capabil să se scaleze pentru a se potrivi nevoilor de lățime de bandă și a integra usor cele mai noi tehnologii rămânand competitiv pentru a ajuta afacerea dvs., reducând în același timp costurile totale de infrastructură. Nimeni nu înțelege acest lucru mai mult decât Datacor..

Echipa noastra de specialisti ofera solutii de cablare structurata end-to-end pentru o varietate de industrii, de la servicii de asistenta medicala de vânzare cu amănuntul… Fie o locație sau mult mai multe noi le vom acoperii. Munca noastră se face cu întreruperi minime de aceea finalizam proiectele la timp și în limitele bugetului.

Comments are closed.